Mnoho funkcí v jediném zařízení

Kolik funkcí má vaše tiskárna nebo kopírka? Multifunkční tiskové zařízení umožňuje svým uživatelům nejen tisknout, ale i kopírovat, skenovat, faxovat, a mnoho dalšího.

Navíc, naskenované dokumenty lze pomocí funkce OCR převádět na editovatelný text, a ukládat do pdf, docx, na disk nebo do cloudu, popřípadě odeslat elektronickou poštou. Součástí moderních multifunkčních tiskáren bývají také čtečky paměťových karet.

Nezanedbatelná je také úspora místa v kanceláři. Multifunkční tiskárny zjednodušují práci s dokumenty, navíc vás většinou vyjdou levněji než několik samostatných přístrojů pro každý úkon zvlášť. Pořízením multifunkční tiskárny ušetříte čas, peníze a navíc místo v kanceláři.

Za jak dlouho se vám vrátí investice do nové tiskárny?

Nové tiskové řešení může vašemu podnikání ušetřit nemalé prostředky, které poté můžete využít mnohem efektivněji. Místo investic do oprav zastaralých tiskáren a kopírek, investujte raději peníze do nákupu nové multifunkční tiskárny, která zvládne svou práci lépe a rychleji.

Snížením nákladů na údržbu, opravy, drahé tonery, i celkovým zrychlením a usnadněním práce se vám náklady na moderní tiskové řešení vrátí dříve, než byste čekali.