Vynechání obálek při tisku firemních materiálů

Bezobálkový tisk přináší celou řadu výhod

Znáte bezobálkový tisk, víte o všech výhodách, které vám reálně dokáže nabídnout? Pokud ne, pak je minimálně z pohledu společností velmi chytré, zjistit si o této technologii něco víc. Může, respektive ušetří vám mnoho starostí, ale i času a peněz. Předpokladem k úspěchu je samozřejmě její implementace od profesionálů, kteří mají potřebné zkušenosti a praxi s jejím využíváním a dokáží využít všech možností, kterou nabízí.

K takovým se řadíme také my. Už mnoho let se specializujeme na tisková řešení, která jsou určena firmám. Samozřejmě se vždy jedná o co nejvýhodnější řešení z pohledu našich klientů. Naším cílem je vybrat pro vás právě tu metodu, která bude co nejvýhodnější, což znamená, že skutečně funguje i provozu a splňuje tak všechny nároky a očekávání, které jsou pro společnosti stěžejní.

Hesla, PIN kódy, citlivé a interní údaje

Nezáleží na tom, jestli bezobálkový tisk chystáte využít k tomu, abyste rozesílali informace pár subjektům, nebo ji zapojíte pro informování desetitisíců. Funguje bez ohledu na počet těch, kterým sdělení zasíláte. Své využití najde pro zpracování interních informací, PIN kódů, výplatních pásek a mnoha dalších a velmi často velmi citlivých dat a informací.

Takové údaje je třeba zabezpečit tak, aby nedošlo k mýlce při jejich rozesílání. Musí se bezpečně dostat pouze k tomu, komu jsou určeny. V opačném případě máte zaděláno na velký problém. A nyní obzvláště, když zohledníme normy GDPR, které celý proces týkající se citlivých osobních dat ještě zpřísňují a za jejich nedodržování hrozí obrovskými pokutami.

Bezobálkový tisk = bezstarostné řešení

V případě, že vás tento způsob tisku zajímá a to nejen z pohledu úspory času a peněz, ale třeba také z hlediska jeho ekologického přínosu, který bychom měli brát v potaz všichni, pak budeme jen rádi, pokud vám s jeho samotnou implementací, nebo třeba jen počáteční konzultací, budeme moci poradit. Přesně od toho tu totiž jsme. Od počáteční rady až po realizaci celého projektu.